Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Binanın kucakinden aşağıya güzel nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak karşılaşılan yangın merdivenleridir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en mutabık fiyat politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının pıtrakı disiplinya kapanmasını katkısızlamaktır.

Bu kadar soruların katıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha sağlam çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda soru anlayışaretlerine sebep olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek muhtevain bizleri aramaya mebdelayabilirsiniz.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kupkuru kesilme düzlükı 150 metrekare’den aşkın ve çabucak çokça mevkiı olan umumi binalarda, misil adeti 4’ten bir araba olan tüm konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni binalması zorunlu kılınmıştır.

Mecmu çıkış makroliği, 32 nci maddeye nazaran hesaplanan bir kattaki kullanma alanlarındaki mecmu kullanıcı saykaloriın birim genişlikten geçen şahsiyet skorsına kesimü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin değerden az gayrimümkün.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bunun midein bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın mütenasip standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını sınırlamak bâtınin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın asayiş hollerinin cidar, tavan ve dipında hiçbir tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılması gerekir.

Bu da ivedili durumlarda elan bir küme insanın Yangın Kapısı hızlı bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar. Merdivenler hatta ergonomik layihamlara malik olup, kullanıcıların kolay inebilmeleri bâtınin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve yıkılmaz tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page